By using our website, you consent to the use of cookies in the Cookie Policy.
Menu
Magyar hu
English en
Your are here: > Home >

Hamarosan új Star Wars mobiljáték érkezik

 

Még idén érkezik az új valós idejű multiplayer mobiljáték, a LEGO STAR WARS BATTLES.

A Star Wars világából jól ismert ikonikus helyszínein, az általad összegyűjtött Star Wars karakterekkel győzheted le az ellenségeid akár a világos vagy a sötét oldalon állva, mindezt LEGO kinézetben. Az arénában megfelelő stratégiával, LEGO tornyok építésével érheted el győzelmed! Rengeteg jól ismert alakkal harcolhatsz, rohamosztagosokon át az ewokokon keresztűl akár DARTH VADER-t is megszerezheted!
Az erő mindkét oldalának használata - Tanuld meg és sajátísd el az Erő mindkét oldalának harci technikáit az egységek egyedi kombinációinak felfedezésével és stratégiáinak kidolgozásával az egész Csillagok háborúja univerzumban.
Építs a győzelemért! - LEGO tornyokat építhetsz a csatatéren, hogy megvédd a bázisodat, vagy előre léphess a csatatéren, és elfoglald az ellenfeled területét! Fedezd fel a különféle torony típusokat és azok előnyeit - építhetsz Droid gyárat egy azonnali hadsereghez, vagy lődd le a levegőben lévő ellenségeket Turbolaserrel, vagy a Láng torony segítségével pusztíts!
Gyűjtés és frissítés - Fedezd fel a több mint 40 egységet a Csillagok háborúja világegyetem minden korszakából, beleértve az olyan járműveket, mint AT-AT, AT-RT, Y-szárnyak, TIE vadászgépek és a Csillagok háborújának karakterei: Yoda mester, Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader, Boba Fett és akár a kis cuki Porgok.
Egyedülálló képességek Darth Vader Force Slam segítségével le állítja az ellenséget, dobd félre az ellenséget Luke Skywalker Force Push képességével és ismerd meg a többiek képességit is. Támogassd őket a megfelelő csapatokkal és tornyokkal, hogy megállíthatatlan hadsereget hozz létre, amely darabokra tépi ellenségeid!
Fedezd fel a galaxist - Küzdelem a korszakok során át az arénában, amelyeket a Csillagok háborúja inspirált, ideértve a Naboo, Hoth, Scariff és Geonosis helyszíneket.
Elérhető lesz: Android ™, iPhone®
forrás: starwars.com
publikálva: 2020.06.02
Labels attached to the content: Disney mobiljáték Star Wars