By using our website, you consent to the use of cookies in the Cookie Policy.
Menu
Magyar hu
English en
Your are here: > Home >

Minecraft frissítés 1.20 BETA - Minecraft Live Show

15/10/2022 08:00:00 PM
Minecraft 1.12 frissítés

Minecraft Live Show

2022.10.15-én a Minecraft Live Show hatalamas lelkesedéssel hozta a legújabb frissítéseket a Minecrafthoz és a Minecraft Dungeons 3 szériához. Lezárult a Minecraft Mob Szavazás és bemutatták a Minecraft Legends videojátékot!


Minecraft 1.20 beta frissítés

Skinek:

Számos újdonság kerül a játékba; az megszokott, hogy ilyenkor új tárgyak és új mobok érkezenek, de az ritka, hogy a játékosra is hatással van egy frissítés. Márpedig most, az általunk irányítható Steve és Alex skinek mellé érkezett még 7 külöböző stílusú karakterkinézet is. Szőke, barna, fekete, vörös? Itt már szinte minden van! Hagyjuk is kicsit Stevet pihenni.

minecraft-uj-skinek-new-skins-1.20-update

Újdonságok, tárgyak, mobok:

- Bambuszblokk – ugyan a bambusz már jó ideje megtalálható a játékban de mostantól szinte minden elkészíthető belőle mint a fablokkokból!
- Bambusztutaj - az egyszerű kis "csónak"-ból ládás kivitelben is lekraftolható
- Függőtábla - a láncon lelógó táblára úgyanúgy írhatsz mint a már a játékban lévőre
- Könyvesszekrény - habár van jelenleg is könyvespolc ez egy kicsit más. Ebben a könyveket be- és kitudod venni, amit látsz is hogy a polcon nő vagy csökken a könyvek száma. Ráadasul, ha ügyes vagy akkor titkos rejtekajtót is létrehozhatsz a könyvek ki-be rakosgatásával. Már ideje volt, hogy rendezetten könyvespolcba tehessem a sok hatékonyság 3-as enchant könyvemet.
- Új mob – A teve - menő és gyors, kétpúpú teve amire ketten is felülhettek. A teve kedvence étele a kaktusz, ezzel tudod megszelídíteni is. Amíg az egyikőtök irányítja, addig a másik játékos könnyedén harcolhat róla, ráadásul mivel a teve kimondottan magas így a zombik ellen védve vagytok utasként. A teve sprintelni és ugrani is tud. Tökéletes választás a közös kalandozáshoz! 

 

 


- Új mob – a Minecraft játékosok közönségszavazata alapján a győztes SNIFFER, azaz ő kerül be a játékba! Ez a "teknős" szerű ősi mob a föld alatt él és imád bújkálni, rejtőzni. Azt a jétkost akik 3-szor megtalálja valami jultamoban részesíti.

szavazas-minecraft-uj-mob-sniFFer

 

További képek a Minecraft Live Show-ból

 

 

Az összesítő video a 2022.10.15 Minecraft Live Showból