By using our website, you consent to the use of cookies in the Cookie Policy.
Menu
Magyar hu
English en
Price:
137.62€
OUT OF STOCK!
Archive date:
2023-07-26

Minecraft Creeper-TNT komplett 5db-os ergonomikus iskolatáskaszett

Price:
137.62€
OUT OF STOCK!
Archive date:
2023-07-26
Loyalty points available to receive: 0
Average Rating: 5 out of 5 Stars! (1)
Minecraftos prémium iskolatáska kategória

PRÉMIUM ERGONOMIKUS ISKOLATÁSKA + TOLLTARTÓ + TORNAZSÁK + KULACS 600ML + SZENDVICSDOBOZ

Ez a Minecraftos iskolatáskaszett tökéletes választás iskolakezdő, alsós gyerekeknek!

Táska leírása:
Szuper, masszív, gerincbarát Minecraft iskolatáska. A táska az élénkzöld, a fekete szín kombinációjának és a Minecraft ikonikus teremtményének arcácal, a Creeperrel van díszítve, mellette a TNT blokk képe ami utal a Creeper robbanására. A nagy hivatalos Minecraft logó mellett a Time to Mine (ford: Bányászásra fel) felirat olvasható. Az iskolatáska 3 könnyen kezelhető cipzáros rekeszből áll: főrekeszében egy kis pénztárca tartó cipzáros zseb, elülső rekeszében többféle zseb és egy cipzáros zseb is segít, hogy az apróságokat is rendezetten lehessen eltenni. Oldalain még két gumis, hálós zseb is segíti a kényelmes bepakolást, ami például, kíváló kulacstartónak. Cipzárjai gyorsan futóak, könnyen kezelhetőek és Minecraft logóval diszítettek. Ez a prémium iskolatáska igazán masszív és praktikus, háta ergonomikus kialakítást kapott, vastag gerinckímélő légző szivacsokkal, vállpántjai szivacsozottak és állítható a hossza, sőt még össze is kapcsolhatóak kis csattal. A táska tetején megerősített de puha fogantyú, a táska különböző pontjain fényvisszaverő prizmák vannak.

Ez a táska tökéletes és kényelmes választás elsősöknek, alsós tagozatú iskolások számára ha a sok-sok iskolakönyvét mindennap hordozgatja!

Anyaga: 100% poliészter
Mérete: 39 x 27 x 15 cm

Tolltartó leírása:
Ovális, cipzáros, minőségi Minecraftos tolltartó. A tolltartó belseje végig zöld pixeles stílusú, tépőzáras kihajtható nyelvén 20 férőhelyes, gumis bedugó van a tollaknak, ceruzáknak, de ezen kívűl is fér bele az aljába még egy jó adag írószer. Belsejében van két kisebb zseb és egy nagyobb cipzáros zseb is. Külsején egy nagy Minecraft logó, a Minecraft ikonikus szörnye a Creeper arca látható, kétszer is, illetve egy vele kapcsolatos TNT blokk (a játékban a Creeper robbani tud). Cipzárja könnyen kezelhető, a cipzár nyelvén a piros alapon TNT felirat utal a TNT blokkra. Hátulján a Time to Mine (ford: Bányászásra fel) felirat olvasható. A Minecraftos tanszer oldala merev, van tartása, így biztonságban tudhatod az írószered. Szuper választás annak aki rendezetten szeretné tartani a ceruzáit, tollait, iskolaszereit!

Anyaga: 100% poliészter
Mérete: 22 x 11 x 6 cm

Tornazsák leírása:
Fekete-zöld színű, összehúzható, nagyméretű, erősebb anyagú, Minecraft tornazsák. Nagyméretének, 43 x 33 cm-nek köszönhetően belefér a tornacucc, tesicucc, vagy úszócucc, de használható egyszerű kis táskaként hétköznapokon. A tornazsák elülső oldalán a Minecraft felirat, egy Creeper fej és egy TNT blokk látható a Time to Mine felirattal.

Anyaga: 100% poliészter
Mérete: 43 x 33 cm

Kulacs leírása:
Nagyméretű eredeti Minecraft-os palack. A zöld alapból szinte kiugrik a Creeper arca. Nagy mérete miatt nem kell aggódnod, hogy szomjas maradsz. Csavaros kupakja csöpögésmentes és tartós. Szinte bárhova viheted magaddal ezt a menő gyerek kulacsot!

Anyaga: BPA mentes műanyag
Mérete: 600 ml

Szendvicsdoboz leírása:
Minecraft karakterekkel díszített műanyag ételtartó egy remek megoldás az iskolába vinni az ételt a kis Minecrafternek. A szendvicses doboz kényelmesen belefér a táskába mert 16 x 12 x 5 cm méretű, könnyen tisztítható és zárható.

Anyaga: 100% BPA mentes műanyag
Mérete: 16 x 12 x 5 cm


eredeti Minecraft licenc

 
Our products are in stock
After placing the order, we will send your package quickly.
 
Teya bank card payment
Safe and fast payment
 
Original quality products
Only quality licensed products are available

 

Reviews

5.00
1 rating
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
24/08/2022