By using our website, you consent to the use of cookies in the Cookie Policy.
Menu
Magyar hu
English en
Price:
108.34€
97.34€
Discount: 10%
Qty:db

Minecraft Creeper-TNT 3db-os táska szett

Price:
108.34€
97.34€
Discount: 10%
Please select the accessory products you would like to add to the cart!
Minecraft szelektálható szendvicsdoboz Minecraft divided snack box - lunch box
8.92€
Qty:db
Availability: In Stock
Expected delivery (in EU +7-8 days): April 04, 2023
Shipping fee (in EU 7-16€): 7 - 16 €
Loyalty points available to receive: 740
Average Rating: 5 out of 5 Stars! (2)
Minecraftos prémium iskolatáska kategória

PRÉMIUM ERGONOMIKUS ISKOLATÁSKA + 3 EMELETES TOLLTARTÓ + TORNAZSÁK

Táska leírása:

Szuper, masszív Minecraftos gerincbarát iskolatáska. A táska élénkzöld pixelekkel, fekete szín kombinációjával és a Minecraft híres karaktereinek arcával van díszítve mint, Steve, Alex, zombi, csontváz és Creeper. A nagy hivatalos Minecraft logó mellett a Time to Mine (ford: Bányászásra fel) felirat olvasható. Az iskolatáska 3 könnyen kezelhető cipzáros rekeszből áll: főrekeszében egy kis pénztárca tartó cipzáros zseb, elülső rekeszében többféle zseb és egy cipzáros zseb is segít, hogy az apróságokat is rendezetten lehessen eltenni. Oldalain még két gumis, hálós zseb is segíti a kényelmes bepakolást, ami például, kíváló kulacstartónak. Cipzárjai gyorsan futóak, könnyen kezelhetőek és Minecraft logóval diszítettek. Ez a prémium iskolatáska igazán masszív és praktikus, háta ergonomikus kialakítást kapott, vastag gerinckímélő légző szivacsokkal, vállpántjai szivacsozottak és állítható a hossza, sőt még össze is kapcsolhatóak kis csattal. A táska tetején megerősített de puha fogantyú, a táska különböző pontjain fényvisszaverő prizmák vannak.

Ez a táska tökéletes és kényelmes választás elsősöknek, alsós tagozatú iskolások számára ha a sok-sok iskolakönyvét mindennap hordozgatja!

Anyaga: 100% poliészter
Mérete: 39 x 27 x 15 cm

Tolltartó leírása:

Menő, 3 emeletes Minecraftos tolltartó. A tolltartó belseje végig zöld pixeles stílusú, a három szinten több mint 40 ceruzát, tollat lehet rendezetten tárolni a bedugós, gumis elválasztókkal, ezenkívűl van helye a vonalzónak, hegyezőnek, radírnak  is, sőt még egy átlátszó fóliás rész ahova az órarendet lehet betenni.  A tolltartó élén a Minecraft logó, tetején a Minecraft főszereplőinek arcai láthatóak mint, Steve, Alex, Creeper, zombi és a csonti. Alattuk a Time to Mine (ford: Bányászásra fel) felirat olvasható. A többszintes tolltartó cipzárjai nagyméretűek, könnyen kezelhetőek, a cipzár nyelvén a zöld alapon a Minecraft logó látható. A Minecraftos tolltartó merev, van tartása, így biztonságban tudhatod az írószered mérete miatt meg minden belefér!
Kíváló választás annak aki rendezetten szeretné tartani a ceruzáit, tollait, iskolaszereit! Elsősöknek és alsósoknak is jó választás ez a könnyen kezelhető szuper Minecraft tolltartó!

Anyaga: 100% poliészter
Mérete: 21 x 14 x 7 cm

Tornazsák leírása:

Fekete színű, összehúzható, nagyméretű, erősebb anyagú, Minecraft tornazsák. Nagyméretének, 43 x 33 cm-nek köszönhetően belefér a tornacucc, tesicucc, vagy úszócucc, de használható egyszerű kis táskaként hétköznapokon. A tornazsák mindkét oldalán megtalálod a Minecraft főszereplőit, Steve-et, Alexet, a Creeprt, csontit és zombit, alattuk a Time to Mine felirat olvasható. Egyik oldalán még a Minecraft logó is szerepel. Nagymérető és masszív, kíváló választás az iskolai használatra!

Anyaga: 100% poliészter
Mérete: 43 x 33 cm

eredeti Minecraft licenc

 
A termékeink magyar raktáron
Így a megrendelésed követően gyorsan feladjuk csomagod.
 
Ingyenes szállítás
30.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!
 
Utánvétel
Készpénzes vagy bankkártyás fizetés közvetlen a futárnak, felár: 550 Ft (maximum 49.000 Ft kosárértékig)
 
Eredeti minőségi termékek
Kizárólag minőségi, licence termékeket forgalmazunk

 

Reviews

5.00
2 rating
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
09/07/2022
| 5 out of 5 Stars!
28/06/2022